АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

На ден 11.07.22 извршен е машински ископ за поправка на ПГС Ф200 со 2 спојки на Л-14 ХС „Турија“.
На ден 12.07.22 извршено е одпушување на два хидранти со сечење на штрафовите и се потрошени 8М16х70 и дихтунг 2бр на Л-28 од ХС „Турија“.
На ден 14.07.22 извршено е празнење на шахта од вода за да се затвори среден затварач поради приватен дефект на канал Л-14 од ХС „Турија“.
На ден 18.07.22 извршена е контрола на проток на вода низ ГК Водоча. Извршено е празнење на шахта од вода за да се затвори среден затварач поради приватен дефект на канал Л-14 од ХС „Турија“.
На ден 25.07.22 извршена е замена на адаптер спојка Ф600 на канал Л-14 од ХС „Турија“.
На ден 26.07.22 извршена е поправка на хидрант на канал Л14-2-6 од ХС „Турија“, и е потрошено 4М16х70.
На ден 27.07.22 извршен е увид на дефект на канал Л-14 од ХС „Турија“, и е утврдено дека е изместена жибо спојката на Ф600. Извршена е и санација на електрофузионен вар на полиетиленски цевковод со максифит спојка со фиксери на ХС „Чаушица“.
На ден 28.07.22 извршена е демонтажа и монтажа на жибо спојка Ф600 на канал Л-14 од ХС „Турија“.
На ден 29.07.22 извршена е испитување на исправност на саниран дефект и затрупување на истиот на канал Л-14 од ХС „Турија“.
На ден 04.08.22 извршена е санација на електрофузионен вар на полиетиленски цевковод со максифит спојка со фиксери на ХС „Чаушица“.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.