АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Во Подружница Брегалница-Кочани во почетокот од месец февруари 2023 година интезивно се работеше на чистење на земјени вади.

Во Катастарска општина Оризари се чистеа вади покрај пругата и при тоа машински беа исчистени околу 1100 метри.

Се чистеа вади и покрај патот за Прибачево каде машински беа исчистени 3900 метри.

Чистењето се одвиваше и на дел од бетонски канал (трапезен) RK-7 од ГК-3 околу 500м, како и чистење на вади во КО Чешиново во должина од  5040 метри и во КО Уларци каде беа исчистени 3200м земјена каналска мрежа.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.