АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Во почетокот од месец јануари од страна на вработените во подружница Црн Дрим - Охрид се чистеше одводен канал бр. 6 поточно КП 2831/1 КО Струга. На 01.02.2023 се продолжи со чистење на кнал бр. 6 за КО Струга. Во наведените датуми вкупно беше исчистен и изнесен на депонија градежен шут и дрвна маса во должина од 550 метри. На истиот канал беше депониран отпаден материјал од 2022 година од страна на непознати сторители во огромни количини: пластични гуми, градежен шут и мебел, кој во наведените денови беше отстранет од страна на вработените во подружницата.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.