АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Во периодот од 15.05 до 19.05.2023 година вработените во Подружница Битолско Поле – Битола врше чистење на одводни канали од РЕК-Битола кои што се вливаат во X-канал, како и чистење на одводен канал од деталната каналска мрежа во близина на с.Чарлија. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 460 метри.

Во прилог се фотографии од работата на терен.

Фотографии за време на чистењето на одводните канали од РЕК-Битола со влив во X-канал

 

Фотографија за време  на чистење на  одводен канал од деталната каналска мрежа во близина на с.Чарлија

Picture4

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.