АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 22.05 до 26.05.2023 година вршеа чистење на одводни канали од РЕК-Битола кои се вливаат во X-канал, како и чистење на одводен канал од деталната каналска мрежа во близина на с.Чарлија. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 1250 метри.

Во прилог се фотографии од работата на терен.

Фотографии за време на чистењето на одводните канали од РЕК-Битола со влив во X-канал

Picture12

 

Фотографија за време  на чистење на  одводен канал од деталната каналска мрежа во близина на с.Чарлија

Picture3Picture4

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.