АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

-Рачно чистење на дел од Бајничкиот систем т.н мермери

-Машинско чистење на дел од магистрален канал Здуње – Пирок во атар на градско подраче во Гостивар
-Рачно чистење на бајничкиот систем т.н краст
-Рачно чистење на таложниците т.н Галатска и Добридолска таложници

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.