АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

АД „Водостопанство на РСМ“-Скопје, Подружница Брегалница - Кочани во почетокот на месец јуни продолжи со извршување на следниве активности:

-Поправка на затварач и на капакот од шахта на RV—1 во Истибања.
-Затварање на прибачевски јаз, поради доток на големи количини на вода, со цел заштита од прелевање на брана Калиманци.
-Чистење на багреми во КО.Мојанци река Масалница.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.