АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Вработените во Подружница ,,Радовишко Поле’’- Радовиш во периодот од 26.06.2023 година до 30.06.2023 година завршија со полнење на линиите на деталната каналска мрежа за наводнување и продолжија со тековни активности на терен.

Picture1Picture2

Бетонирање на отворен канал на десна страна.

Блинди кои испуштат (тенки)

Picture3Picture4

Расчистување на обрасната вегетација за прегледност на хидранти.

Picture5Picture6

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.