АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

По големиот дефект кој се случи на сифонот Макарија, дел од хидромелиоративниот систем Тиквеш, интензивно и со полна пареа се работи на санација на истиот. Веќе во текот на наредната недела ќе протече вода низ цевководот, при што земјоделците во Росоман и Градско ќе можат непречено да ги наводнуваат своите површини.
Како што и претходно објавивме, граѓаните може да бидат спокојни, вода за наводнување ќе има.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.