АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

-Дефект на канал 30 над пруга ,пукната цевка ,сменет UK-S и парче цевка

-Настанати се дефекти на каналите 9 ,10 ,12 и 18 ставени се UK-S и парчиња цевки

-Санација на дефект во с.Браилово

-Во с. Мажучиште на канал 40 пукната азбесна цевка Ф 150,заменета со нова и замена на шибо спојка

-Се работеше и на дефект во с.Коњари на канал 36

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.