АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во наведениот период од страна на вработените во Подружница Црн Дрим-Охрид се вршеше редовно одржување на каналската мрежа и зафатите, пуштање на поголема количина вода и дистрибуција на вода за наводнување.
С.Косел, општина Охрид
Рачно зафаќање и пуштање на поголема количина на вода, на примитивен зафат на Коселска река в село, за Рвеник. 

Picture1Picture2Picture3Picture4

 

 

Рачно чистење на Лоишката бразда во село Косел, после цевките под патот, и в поле


Picture5Picture6Picture7

Picture8Picture9Чистење на портите на главен зафат на река Коселска 

Picture10Picture11
Зафаќање на вода од река Сатеска, во с. Мешеишта, на зафат Гашоска и Мазенкоска, исто и во Грко Поле и Велмеј, зафаќање од Голема Река 

Picture12Picture13Во Кичевскиот реон, редовна контрола и чистење на решетките кај базенот, за подобар проток на вода во цевководот 

Picture14Picture15

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.