АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

На ден 17.07.2023 година извршен е машински и рачен ископ и монтирање на адаптер спојка со фиксери Ф500 за санирање на електрофузионен вар на ГК од ХС „Маркова река“.
На ден 19.07.2023 година извршена е поправка на затварач и фланширање на хидрант на канал Л14 од ХС „Турија“.
На ден 20.07.2023 година извршено е заварување на скршен ПГС на канал Л14 од ХС „Турија“.

74 23 174 23 2

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.