АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Во периодот од 17-24.07.2023 година вработените во Подружница Црн Дрим – Охрид вршеа редовно одржување на каналската мрежа и зафатите, пуштање на поголема количина вода и дистрибуција на вода за наводнување .
Општина Дебарца, с. Мешеишта, река Сатеска
Рачно затварање на пробиените делови на три позиции на браната на зафатот Гашоска 

Picture1Picture2

 

Picture3Picture4

Рачно затварање на зафат Мазенкоска 

Picture5Picture6

С. Лешани, Зелени пат 

Picture7Picture8

С.Велмеј
Рачно чистење на бетонскиот канал во селото, кај домот на културата 

Picture9Picture10

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.