АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 17.07 до 21.07.2023 година извршија чистење на XIII-одводен канал, како и чистење на одводен канал во близина на с.Драгожани и чистење на одводен канал во близина на с.Жабени покрај железничката пруга. Во тој период беше исчистена одводна каналска мрежа во должина од 1450 метри.
Во периодот од 24.07 до 27.07.2023 година се продолжи со чистење на XIII-одводен канал, чистење на одводен канал во близина на с.Бистрица и чистење на одводен канал во близина на с.Жабени покрај железничката пруга. За тој период беа исчистени дополнителни 350 метри одводна каналска мрежа.

Фотографии за време на чистењето на XIII-одводен канал 

Picture3Picture4

 

 Фотографии за време на чистењето на одводен канал во близина на с.Жабени покрај железничката пруга 

Picture5Picture6

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.