АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Уште во текот на зимскиот период, поточно во месец февруари, Подружница Црн Дрим Охрид, започна со подготвителни активности на каналската мрежа за наводнување, со цел навремено и квалитетно обезбедување на вода за наводнување, до земјоделските површини.
С. Косел, Охрид
Интервентно, рачно чистење и санација на порта и канал за наводнување Рвеник, кај чешмата, и отстранување на наносот и сувата вегетација со трактор.

Picture1Picture2

 

 Санација на зафат за Рвеник, во село кај кафаната Јарец.


Picture3Picture4
Сечење и отстранување на надвиснати гранки над коритото на река Коселска, во село, кај училиштето.

Picture5Picture6

 

Кичево
Рачно чистење на отворен земјен канал за наводнување во м.в. Ајројца
Picture7Picture8

Picture9Picture10

 

 

 

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.