АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

-Чистење на земјени бразди во атар на с.Градец – општина Врапчиште
-Чистење на дел од Магистрален канал Здуње – Пирок во атар на с.Неготино и Градец – општина Врапчиште
-Машинско чистење на дело од земјенети бразди во атар на с.Форино и Чегране, општина Гостивар
-Машинско чистење на магистрален канал Здуње – Пирок во атар на село Пирок општина Боговиње

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.