АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

КО Виница и КО Јакимово

Континуирано рачно чистење на вади и јазови од наноси, како и од друг вид на отпад. Сечење и отстранување на дрвјата кои се наоѓаат во самите вади и кои го отежнуваат протокот на вода.

 12

 

34 

КО Чифлик и КО Облешево
На ден 07.03.2022 година се почна со чистење во КО Теранци и во текот на ова седмица се исчистени доводни и одводни земјени канали во должина од околу 7000 метри.
На ден 11.03.2022 година се почна со чистење во КО Облешево каде во моментот има исчистено околу 1200 метри.

56

78

КО Истибања чистење на ГК2 бетонски канал од крупна и ситна вегетација.

910

1112

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.