АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Од 01.03. до 15.03.2022 година во тек е рачно расчистување на Главните отворени бетонски канали. Во овој период поради ниски температури и врнежи од снег и дожд, неколку денови немаше услови за работа на каналите, а останатите работни денови чистењето се одвиваше во отежнати услови, поради влага и вода предизвикани од врнежите. Во периодот до 15.03.2022 година исчистени се околу 13 км од отворената каналска мрежа.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.