АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Сечење на порасната вегетација на дел од Магистралниот канал Здуње- Пирок во атарот на с. Врапчиште, општина Врапчиште.

1

 

Исчистен дел од Магистрален канал Здуње- Пирок во атар на село Здуње Општина Гостивар.

2

Исчистената ниска вегетација покрај каналот во атар на село Здуње, Општина Гостивар

3

4

Сечење на самоникната вегетација и грмушки покрај Магистралниот канал Здуње- Пирок во атар на село Здуње, Општина Гостивар.

5

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.