АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Чистење на сисавец на канал Азмак во с. Кадино кај црквата. Се чистеше со Липкер 916.

12

 

Чистење на сисавец бр.2 од лева страна на канал Баре. Работено од 8.03 - 11.03 со Липкер 916. Исчистени 950 метри. Се продолжува со чистење на другите сисавци.

34

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.