АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

На ден 14.03.2022 извршена е поправка на ХС „Водоча“ на затварач од канал К-9, и на канал К-7-1 извадено е вретеното бидејќи е искривен.

 

 

На ден 15.03.2022 заварен е скршен ПГС Ф-250 на канал Л-17 од ХС „Турија“.

На ден 16.03.2022 поправка на затварачи на канал К-7-1 од ХС „Водоча“ и канал Л-3 од ХС „Турија“. Бетонирање на бетонски блок за санирање на пукната цевка Ф-800 на доводен канал од Д-мрежа ХС „Турија“. Бетонирање на дел од главен канал Турија.

 

Чистење на дел од главен канал на ХС „Турија“.

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.