АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во периодот од 07-14 март вработените во подружница Јужен Вардар-Гевгелија вршеа редовно чистење и одржување на отворената каналска мрежа, односно, кастрење и чистење вегетација од брана Паљурци, како и кастрење и чистење вегетација од хидрански места на ХМ Негорци – Прдејци. Беше извршена и санација на дефекти, бетонирање, замена и поправка на хидрански глави на подрачјето на ХМС Валандово, како и замена на филтер на ПС Пирава 2.

12345

- Санирање на дефекти ХМС Валандово, 2 бр. Место викано Раброво, ф175 ц АЦЦ (бетонирање)

 

6

- Замена, поправка на хидрански глави ХМС Валандово

7

    -Замена на филтер на ПС Пирава 2                                                            

 

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.