АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во Подружница Брегалница-Кочани во втората половина од месец март, односно во период од 14.03.2022 година до 18.03.2022 година се вршеше кастрење на нискостеблеста вегетација, рачно чистење на каналите од нанос и сечење на порасната вегетација.

12

Чистење од нанос и вегетација од главниот канал каде се испушта вода во КО.Истибања на GK-2.

 

34

Во КО.Зрновци исто така во овој период се вршеше  континуирано чистење на вади и јазеви. Вклучена е машина за чистење SUNWARD со која се врши чистење и исправање на речно корито на река Осојница

56

Во КО.Облешево, во местото викано.Жилиница со машина Yanmar исчистени се 8430 метри земјени канали од кои дел се доводни дел одводни.

78

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.