АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Дефект на главен канал во с.Браилово пукната цевка Ф 225

123

 

Дефект во  с.Браилово пукната цевка замена на UK-S Ф 160

456

Дефект на Канал  37 МВ Ѓеран пукната цевка Ф 110

78

Дефект на Канал  36 место викано Ѓеран поправка на шибер Ф 200

9

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.