АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

123

- Поправка на пумпа од ПС Страиште,


- ХМС Валандово, Валандово

 456

- Кастрење, чистење вегетација од брана Паљурци,
- ХМС Паљурци, Богданци

7

- Чистење, кастрење на вегетација од канал Страиште – Голо Брдо,
- ХМС Валандово, Валандово

89

- Чистење, кастрење на вегетација од канал Страиште – Анска река,
- ХМС Валандово, Валандово

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.