АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во рамки на работата на Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 21.03.2022 година до 25.03.2022 година се изврши чистење на одводни канали во близина на селата Карамани, Бистрица и Кравари. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 3400 метри.
Во прилог се фотографии од работата на терен:

Чистење во с.Бистрица-Општина Битола

12

 

Чистење во близина на с.Кравари-Општина Битола

34

Чистење во близина на с.Олевени-Општина Битола

56

78

Чистење во близина на с.Карамани-Општина Битола

910

 

1112

Чистење во близина на с.Олевени-Општина Битола

1314

Чистење во близина на с.Карамани-Општина Битола

1516

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.