АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

По предвидениот план за чистење на Бањичкиот систем во периодот од 21.03-25.03.2022 поради огромна обраснатост и бујна вегетација рачно беа исчистени 500м.
12

 


Чистење на дел од Бањичкиот систем од Автопатот А2 Кичево-Гостивар према с.Горна Бањица во должина од 300 м.
34

 Чистење на дел од земјен канал од Бањичкиот систем во с.Горна Бањица во должина од 200 м.

56

 Рачно чистење на дел од Бањичкиот систем кај место викано Бањичка краста.

78

 Рачно чистење на дел од Бањичкиот ситем. Место викано Бањичка краста.

9

 Рачно чистење на ниско стеблеста вегетација од Бањичкиот систем. Место викано Бањичка Краста, атар на с.Горна Бањица

1011

Рачно чистење на дел од Бањичкиот систем во атар на с.Горна Бајница.
1213

 

 14


Рачно чистење и сечење на ниско стеблеста вегетација на Бањичкиот систем,покрај автопатот А2 Кичево-Гостивар
151617

 


Рачно чистење и сечење на ниско стеблеста вегетација на Бањичкиот систем,покрај автопатот А2 Кичево-Гостивар
1819


Рачно чистење и сечење на ниско стеблеста вегетација на Бањичкиот систем,покрај автопатот А2 Кичево-Гостивар место викано Бањичка краста.

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.