АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Во периодот од 21.03.2022 до 25.03.2022 година вработените од Подружница Струмичко Поле – Струмица, продолжија со чистење на Главниот канал на хидросистемот „Турија“. Исто така, во деновите од 21.03 - 23.03.22 заменети се 10 пукнати вентили Ф-50, како и подготовка на ХС „Маркова река“.

Замена на вентили

Замена на вентилиЗамена на вентили 2Замена на вентили 3

 

Чистење на канал

Чистење канал

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.