АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

На 20.04.2022 година во просториите на АД Водостопанство на РСМ-Скопје се одржа работен колегиум на кој присуствуваа Главниот извршен директор на АД Водостопанство на РСМ, г.Локман Љимани и раководителите на подружниците.

На колегиумот се разменија информации за текот на работата  на подружниците, нивните потреби и барања во насока на подобра координираност во работата на истите, а со цел поуспешно и поефикасно работење.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.