АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Тимската работа е способност на заедничко движење кон заеднички цели!!!
На ден 10.05.2022 година, во просториите на АД „Водостопанство на РСМ“ – Скопје во присуство на Главниот извршен директор Г-дин Локман Лимани и Г-дин Лулзим Луи Адили како едукатор, се одржа презентација на тема: Петте нивоа на лидерското влијание: позиција, поврзување, продуктивност, поддршка и престол. Само со тимска работа е возможен заеднички напредок!

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.