АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

На ден 23.03.2022 година, се одржа работен состанок на кој присуствуваа Амбасадорот на Република Словенија во Македонија, г-дин Милан Предан, Министерот за земјоделство шумарство и водостопанство, г-дин Љупчо Николовски и Главниот Извршен директор на АД „Водостопанство на РСМ“, г-дин Локман Љимани.

Главна тема на состанокот беше идна реализација на проекти поврзани со користењето на водите како многу важен и значаен ресурс. Ресурс, кој е во основата на одржливиот развој и е клучот за економскиот развој, здравите екосистеми и за самиот опстанок на човекот. 

„Работен состанок за реализација на проекти поврзани со користење на водите како ресурс, во духот на традиционалните пријателски односи со Р. Словенија... Амбасадор на Р.Словенија во Македонија - г-дин Милан Предан, Министерот за „Земјоделство, шумарство и водостопанство“ - г-дин Љупчо Николовски и Извршен директор на „Водостопанство“ г-дин Локман Љимани“ – објави Денис Јонуз, Шеф на кабинет на Главниот извршен директор на АД „Водостопанство на РСМ“, Локман Љимани.

Raboten sostanok

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.